סדנת אפייה משולבת

בסדנת האפייה נגלוש על מורדות בצקים, נלוש ונרדד מרקמים שונים, נלמד על ההבדל בין סוגי השמרים, נתפיח ,נתענג מהריח כשהמאפה יקבל חיים בתנור ונאכל... 

  • קרואסונים במילויים שונים
  • לחם בריוש לפראנץ טוסט מושלם עם רוטב הולנדייז
  • פרופיטרולים במילוי קרם וניל בציפוי גנאז' שוקולד
  • בצק פריך להכנת קיש מצוין
  • פירורי קראמבל לעוגת תפוחים קלילה
  • פוקאצ'ה משוחה בשמן זית וירקות שורש מוקפצים
  • עוגת שמרים שוקולד חלווה, קינמון

משך הסדנא כ-4-5 שעות

במהלכה נלוש, נקמח, נתפיח,נאכל ונלמד

כולל: שתיה קלה, שתיה חמה